donderdag 26 november 2015

Vlinderwerk schrijft novelle voor De Geiten Pers


Presentatie nieuwe publicatie De Geiten Pers: Dagelijks Brood
View this email in your browser

Feestelijke presentatie op zaterdag 12 december

Het derde boekje van De Geiten Pers dat dit jaar het licht ziet, heet Dagelijks Brood. Het wordt feestelijk gepresenteerd op zaterdag 12 december om 16.30 u. bij Primera XL aan het Marktplein in Brummen. Toegang gratis, graag aanmelden via primeraxl@gmail.com.

Dagelijks Brood is geschreven door Eke Mannink en Sander Grootendorst en speelt deels in Tonden. U kent de schrijvers misschien als voormalig stadsdichter van Zutphen (Eke) en als journalist van De Stentor (Sander). Met zijn tweeën treden ze op als dichterscollectief Vlinderwerk (ziewww.vlinderwerk.nl). Voor De Geiten Pers hebben ze een vertelling geschreven, gebaseerd op een verhaal van Truus Willems uit Tonden over haar jeugd in een kinderrijk gezin. Bakker Bril uit Voorst speelt een cruciale rol in het verhaal, dat over ambacht, schuld en naastenliefde gaat - echt iets voor tijdens deze donkere dagen dus.
c Vlinderwerk
c Vlinderwerk
Graag wijzen we u ook op een andere presentatie bij Primera XL, op woensdag 2 december. Agave Kruijssen vertelt over de achtergronden van haar nieuwste roman Opstand bij boekhandel Primera XL, Marktplein 13 te Brummen. Het boek gaat over Willem van Oranje, zijn dochter en haar grote liefde. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur. Toegang gratis, graag aanmelden via primeraxl@gmail.com. Na afloop is er gelegenheid Opstand te laten signeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten